Incalzire in pardoseala Galati- incalzire pardoseala, incalzire podea, incalzire termica, instalatii termice

         Echipa oferim servicii montaje profesionale încălzire in pardoseala ,in Galati și zonele limitrofe ,prețuri preferențiale (in funcție se metraje ) -reducerii considerabile la materiale . Așteptăm și oferim seriozitate.Montaje centrale termice diferite modele. Reparatii centrale termice Instalare termostat centrala Service centrale termice Montaj aerisitoare automate Montaj centrala termica Instalatii sanitare Instalator Autorizat Gaze-panouri solare, sisteme solare pt.apa calda menajera si incalzire, panouri fotovoltaice, invertoare, centrale termice,incalzire in pardoseala etc.                                                     

Incalzirea prin pardoseala cu agent termic reprezinta o solutie excelenta de a va incalzi locuinta. Odata cu implementarea acestui sistem caldura va fi transmisa uniform prin tuburile care au fost montate in sapa de beton a pardoselii, propagandu-se, ulterior, in toata locuinta. Principalul avantaj al acestui sistem de incalzire il constituie faptul ca se obtine eficienta maxima in incalzirea camerei. Confortul va fi resimtit la maxim prin pardoseala calda, aceasta propagand caldura pe o suprafata mult mai intinsa.

Instalator non stop in Galati, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna. 0746.773.653.
 InstalTermic Galati este o firma specializata pe lucrari complexe din domeniul instalatiilor sanitare si instalatiilor termice oferindu-va servicii complete atat pentru apartamente, case, asociatii de proprietari cat si pentru spatii industriale.Contracte si mentenanta, oferte, cele mai bune ... reparatii subsol blocuri sau reabilitari subsol; inlocuire sau reparatie ...




Calcul pret incalzire in pardoseala

Cu toate acestea, sunt multi cei care, cochetand pe de o parte cu ideea de a isi instala sisteme de incalzire prin pardoseala in locuinta proprie, sunt in acelasi timp nelamuriti in legatura cu pretul incalzirii in pardoseala. De cele mai multe ori, pretul investitiei initiale retine consumatorii casnici sa recurga la acest sistem de incalzire, chiar daca, asa cum s-a demonstrat de nenumarate ori, dincolo de pretul platit la montarea si darea in functiune a sistemului, utilizatorii acestor sisteme reusesc sa economiseasca intre 20% si 40% la plata lunara a facturilor cu incalzirea.
Pentru a clarifica mai bine aspectele care implica pretul incalzirii in pardoseala, o sa ne referim la cele cateva criterii care determina calculul final. Haideti sa vedem in continuare ce inseamna mai exact „pretul incalzirii in pardoseala”.

Marimea suprafetei

Pretul final depinde de marimea suprafetei luata individual. De exemplu, daca dorim sa montam un sistem de incalzire in pardoseala intr-un spatiu mai mare, pretul pe metru patrat va fi mai mic decat daca vom monta instalatia intr-un spatiu restrans. Ca si un exemplu general de calcul, un circuit incalzitor cu o lungime de 100 ml pretabil pentru suprafete mai mari este mai ieftin pe metru liniar decat unul de numai 25 ml pretabil pentru suprafete mici. Evident, intr-o casa avem atat suprafete mici cat si suprafete mai mari, ceea ce face ca in final, pretul total sa nu difere foarte mult de la o locuinta la alta.

Materialele folosite

Pretul final depinde, evident, de materialele folosite. Exista optiunea de a se monta cabluri clasice sau extraplate, sau plase de incalzire clasice sau extraplate. Insumand materialele, senzorii si elementele de fixare, in medie pretul pentru incalzirea in pardoseala poate ajunge la 12 – 14 EUR/mp, fara automatizare. Evident, in functie de suprafete, se poate obtine un pret mai mic, de 10 – 11 EUR/mp pentru locuintele spatioase, cum ar fi vile, hoteluri, pensiuni, incluzand grupurile sanitare, sau mai mare, in jur de 15-16 EUR/mp, pentru locuintele cu camere mici, cum sunt unele apartamente de la bloc.

Automatizarea

Automatizarea sistemului de incalzire in pardoseala adauga niste cifre in plus la pretul final. Senzorii si termostatele care opresc si pornesc automat caldura se calculeaza separat, iar in functie de numarul acestora, pretul total poate sa creasca sau sa scada. Un termostat poate fi montat pentru a deservi o singura camera, sau mai multe, asa ca in functie de proiect si de numarul de termostate instalate, pretul va varia in sus sau in jos.

Pret final incalzire in pardoseala

In general, se poate estima ca montarea unui sistem de incalzire in pardoseala costa in medie in jur de 30 de Euro pe metru patrat, incluzand materialele si manopera. In principiu, acest pret variaza intre 20 si respectiv 40 de euro pe metru patrat, totul depinzand, asa cum am spus, de suprafata si de materialele prevazute, de sistemele de automatizare si de necesitatile clientului in ce priveste numarul de termostate instalate.

Tipuri de incalzire electrica in pardoseala:

Incalzire in pardoseala- Covorasul incalzitor DTIR-150
Incalzire in pardoseala- Covorasul incalzitor DTIR-150

1. Incalzirea cu cablu electric incalzitor

Aceasta varianta este folosita atunci cand exista posibilitatea turnarii unei sape iar cablul incalzitor va sta inglobat in aceasta.

2. Incalzirea cu covoras electric incalzitor

Aceasta varianta este folosita atunci cand nu se toarna o sapa iar covorasul este inglobat in adezivul care fixeaza gresia.
Covorasul este format dintr-un cablu foarte subtire (de aproximativ 3mm) care este dispus pe un material de 50 cm latime si cu lungimea intre 1 si 24 de metri. Aceasta varianta este mai scumpa decat cea cu cablu electric incalzitor.

3. Incalzirea cu placi incalzitoare

Incalzire in paroseala- Plăcile de izolaţie Devicell™ DRY
Incalzire in paroseala- Plăcile de izolaţie Devicell™ DRY
Pentru aceasta varianta se foloseste un material de tip pasta, in care este inglobat un cablu incalzitor si care se monteaza sub parchet.
Suprafata minima pentru instalarea unui sistem de incalzire electrica in pardoseala este de 0.5 m patrati. O suprafata maxima nu exista. Astfel puteti instala acest tip de sistem de incalzire cam in orice incapere

Costuri de achizitie

Pretul pe metru patrat este influentat de suprafata incaperii in care doriti sa instalati un sistem de incalzirea electrica in pardoseala. In incaperile mici (bai, camara, hol) pretul pe metru patrat este mai ridicat iar in incaperile mari (dormitor, camera de zi etc) pretul pe metru patrat este mai mic.
Costurile de achizitie ale unui sistem de incalzire electrica in pardoseala sunt mai mici decat cele ale unui sistem clasic de incalzire cu radiatoare. Un alt avantaj al sistemului de incalzire electrica in pardoseala se refera la montaj. Acesta este mai simplu si dureaza mai putin.
Exemplu:
Pentru o incapere de 20 de metri patrati (un dormitor) sistemul de incalzire electrica in pardoseala va fi format din:
  • cablu incalzitor
  • elemente de fixat
  • termostat
Costul pentru acest sistem este de aproximativ 15 EUR pe metru patrat, deci de aproximativ 300 de euro.
Durata de viata a unui sistem de incalzire este un alt factor in procesul de alegere a modului de incalzire a locuintei. Spre exemplu, un sistem de incalzire electrica in pardoseala DEVI are o durata de viata cuprinsa intre 60 si 80 de ani si o perioada de garantie de 20 de ani. Spre deosebire de sistemele DEVI, durata de viata a unei centrale termice este de aproximativ 7-10 ani. De aceea, in cazul sistemelor DEVI investia in echipamente nu trebuie repetata la anumite intervale de timp.
Sistemul DEVI de incalzire electrica in pardoseala nu necesita revizii periodice sau inlocuiri de piese, astfel incat nu se genereaza costuri ulterioare de intretinere, costuri pe care sistemele de incalzire clasice cu radiatoare le presupun de obicei.

Putere si consum

Indiferent de varianta de incalzire electrica in pardoseala aleasa, puterea instalata trebuie calculata in functie de rezultatul dorit:
  • Pentru incalzire electrica in pardoseala ca sursa unica puterea instalata va fi de 100-150 W/mp
  • Pentru incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara de conform puterea instalata va fi de 60 – 100 w/mp
Puterea care trebuie instalata este influentata de conditiile concrete ale locuintei in care se instaleaza sistemul. Principalul factor este izolatia termica.
Este foarte important sa nu confundati consumul de energie electrica cu puterea instalata. Atunci cand sistemul de incalzire electrica in pardoseala este in functiune, consuma exact cat este si puterea instalata. O data atinsa temperatura setata, sistemul se va opri iar apoi urmeaza o perioada in care sistemul se va porni sau se va opri (pentru mentinerea temperaturii).
Consumul de energie electrica va reprezenta o medie a kilowatilor consumati pe ora in decursul unei zile, iar valorile medii sunt:
  • Pentru incalzire electrica in pardoseala ca sursa unica consumul este de aproximativ 15-25 W/mp/ora
  • Pentru incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara de confort consumul este de aproximativ 10-12 W/mp/ora
Daca pentru controlul sistemului de incalzire se folosesc termostatele DEVIREG programabile atunci consumul poate fi redus cu pana la 20%.
Termostatele DEVIREG programabile pot fi setate sa functioneze la anumite ore din zi si la anumite zile din saptamana. Astfel va puteti programa sistemul de incalzire sa functioneze dupa programul specific familiei dumneavostra, diminuand consumul inutil de energie electrica in perioadele in care nimeni nu este acasa.

Sisteme pentru degivrare


Ce este degivrarea si care sunt avantajele ei

Degivrarea se refera la multitudinea de tehnici care duc la topirea zapezii si ghetii, cat si la prevenirea inghetului fluidelor. Este un domeniu tehnic vast, care are aplicatii diverse, de la industria aeronautica – prevenirea formarii unui strat de gheata pe elicele, eleroanele si aripile avioanelor – pana la reteaua subtire de rezistente a lunetei masinii dumneavoastra, atat de utila in iernile umede.

Care sunt costurile pentru degivrarea aleilor, rampelor si treptelor?

Asa cum am mai spus si in alte randuri, sistemele de degivrare sunt cele mai elegante, confortabile, utile si sigure metode de a va asigura ca suprafetele de sol dar si cele la inaltime (trepte, acoperisuri, burlane) sunt ferite de inghet, umiditate si precipitatii pe tot parcursul sezonului rece. Costurile pentru instalarea sistemelor de degivrare ale aleilor, rampelor si treptelor variaza de la proiect la proiect, dar se pot realiza estimari generale in functie de o serie de date disponibile.

Cat costa degivrarea acoperisului?

Asa cum va spuneam si in ocaziile trecute, degivrarea acoperisului este o masura necesara si importanta pentru va proteja locuinta, pe dumneavoastra si chiar si bugetul dumneavoastra. V-ati putea intreba de ce ati investi in degivrarea acoperisului in mediul urban, cand de fapt nu poate fi vorba decat de cateva zile cu ninsoare abundenta pe sezon.

Unde folosim degivrarea?

Una din cele mai folositoare tehnologii din lume, degivrarea este totodata una dintre cele mai putin cunoscute de publicul larg. In mod nedrept, sistemele de degivrare sunt adeseori considerate produse de lux, la care foarte multe persoane care isi construiesc o casa sau isi deschid o afacere nu se gandesc deloc, sau considera dinainte ca ar fi peste posibilitatile lor financiare.

AVANTAJELE DEGIVRARII:

– Mentin jgheaburile si burlanele libere de gheata;
– Asigura drenarea corespunzatoare pentru apa rezultata din topire;
Previne deteriorarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor rezultate din topirea ghetii;
Impiedica infiltratiile de apa in poduri si mansarde datorate ghetii care se formeaza nefiresc sub acoperisuri;
Previne deteriorarea fatadelor constructiilor.

INSTALATII IN PARDOSEALA GALATI

Incalzire in pardoseala 0746.773.653
Încălzire în Pardoseală -Instalatori Interventii Non-Stop. Galati - imagine 1Încălzire în Pardoseală -Instalatori Interventii Non-Stop. Galati - imagine 6Încălzire în Pardoseală -Instalatori Interventii Non-Stop. Galati - imagine 8Încălzire în Pardoseală -Instalatori Interventii Non-Stop. Galati - imagine 2
Anul 2016 vine cu super oferte la incalzire in pardoseala REHAU. Pregateste-te pentru cele mai tari promotii la sistemele profesionale de incalzire in pardoseala cu teava Pe-Xa Rautherm S 17×2. Margas Instal este distribuitor autorizat al produselor REHAU si partener SERVICE, fiind certificat pentru eliberarea politelor de asigurare care ofera garantie 10 ani pentru toate sistemele montate de specialistii sai!!
Garantia noastra este data de lucrarile realizate in ultimi 15 ani. peste 750 de locuinte cu incalzire in pardoseala REHAU
Date tehnice comparative
CARACTERISTICA INCALZIRE IN PARDOSEALA INCALZIRE CU RADIATOARE
CARACTERISTICA INCALZIRE IN PARDOSEALA INCALZIRE CU RADIATOARE
Temperatura minima / maxima a agentului termic (apa) 35°C / 45°C 70°C / 90°C
Modalitatea de transmitere a caldurii Radiatie Convectie
Temperatura in camera la la nivelul pardoselii 22° – 23° C 15° – 16° C
Temperatura in camera la la 1 m inaltime fata de podea 21° – 22° C 17° – 18° C
Temperatura in camera la la 1,7 m inaltime fata de podea 20° – 21°C 23° – 24° C
Incalzirea uniforma a incaperii DA NU
Se formeaza curenti de aer in incapere NU DA
Antreneaza circulatia prafului NU DA
“Afumarea” peretilor NU DA
Protectia la difuzia oxigenului protejeaza centrala termica si ii mareste durata de viata (prin aparitia produsilor de coroziune care scurteaza viata centralei termice) DA NU
Durabilitatea sistemului Pana la 100 ani Pana la 30 ani
Izolatie suplimentara prin aplicarea pe placa de beton a polistirenului DA NU
Utilizarea centralelor in condensatie la randament maxim DA NU
ECONOMIE DE ENERGIE 40 % 0
Se combina in mod fericit cu sitemele de incalzire neconventionale (instalatii solare, pompe de caldura) DA NU
Posibilitatea utilizarii sistemului si pentru racire DA NU
Investitia initiala In medie, mai mare cu 30% fata de radiatoare
Silentios – zgomot de curgere a apei redus DA NU
Amplasarea mobilei pe oricare perete al incaperii DA NU
Economia de energie
Datorita randamentului energiei radiante al sistemelor Rehau de incalzire in pardoseala, starea de confort se instaleaza chiar si la temperaturi mai scazute ale mediului ambiant. Temperatura ambientala poate fi redusa astfel cu 1oC pana la 2,5oC lucru ce determina o economie de energie de 3-6% pe an. Protectia mediului Avand o capacitate mare de incalzire chiar si la temperaturi de lucru scazute ale agentului termic, sistemele de incalzire in pardosela pot fi combinate cu cazane in condensatie, pompe de caldura si instalatii solare.
                                       

















































Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heating
Imagini pentru pictures with underfloor heatinghttp://r.clickup.ro/111C

Director Web

Comentarii